Antena Căutare

”Motoreta” își ia viteză din Championship! Adi Popa, aproape de o revenire într-o primă ligă importantă a Europei

Fostul jucător al celor de la FCSB, Adi Popa, impresionează la Reading, însă doar la echipa secundă a clubului. Antrenorul primei echipe a englezilor, olandezul Jaap Stam, nu îl mai are în vederile sale pe român, iar acesta din urmă și-a informat șefii că dorește să plece din Championship.

Jurnaliștii englezi de la publicația online GetReading notează că Adi Popa, Sam Smith, Josh Barrett, Tyler Blackett și Pelle Clementşi i-au anunţat deja pe şefii clubului că vor să fie lăsaţi să plece în pauza de iarnă.

În ceea ce-l privește pe Adi Popa, acesta are deja o ofertă importantă de la Panathinaikos. În cazul în care își va rezilia contractul cu cei de la Reading mutarea la granzii Greciei se va concretiza în perioada de mercato din ianuarie. Mutarea ar putea pica însă dacă englezii au şi pretenţii financiare pentru transfer.

Adi Popa a fost dorit înapoi la FCSB de Gigi Becali. Patronul liderului Ligii 1 declara acum câteva luni că Popa poate reveni oricând.

”Adi Popa e un jucător care-mi place mult. Dacă vrea să revină, îl primim cu braţele deschise” a declarat Becali în vară.

Cota lui Popa a scăzut în ultimii ani de la 1,8 milioane de Euro la 1 milion. La Reading, fostul stelist a prins doar 13 meciuri în ultimele două sezoane. Un singur gol a marcat ”Motoreta” pentru prima echipă.

”U” Craiova - Slavia Praga se vede și la TV! Meciul istoric din Bănie, transmis în casele tuturor românilor... VIDEO: Roger Federer câștigă cu oricine, oricând și în orice echipament! Costumat într-un kilt scoțian, elvețianul a câș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x