Antena Căutare

Mourinho confirma: "Da, plec la Real Madrid"

Jose Mourinho, antrenorul proaspetei castigatoare a Ligii Campionilor, Inter Milano, a declarat dupa victoria de sambata seara impotriva lui Bayern Munchen (2-0) ca partida de pe stadionul Santiago Bernabeu a fost ultima pe banca tehnica a italienilor. "Voi prelua Real Madrid", a confirmat Mourinho pentru presa.

După ce a criticat de atatea ori Serie A, antrenorul Interului si-a confirmat plecarea la Real Madrid nu la o televiune din Peninsula, ci la postul german SAT 1, dupa meci.

Invitat la final alaturi de Louis van Gaal, tehnicianul lui Bayern, si de Franz Beckenbauer, Mourinho a fost intrebat la un moment dat, in portugheză, de catre moderatorul emisiunii:
- A fost acesta ultimul dumneavoastra meci pe banca Interului?
Mourinho: Da.
- Unde plecati? La Real Madrid?
Mourinho: Da.
- E deja totul clar?
Mourinho: Da.

Dupa care tehnicianul portughez a dat mana cu Van Gaal, cu Beckenbauer, si-a luat baiatul, pe Jose, l-a ridicat pe umeri si l-a purtat asa in fata unui intreg stadion pana la vestiare.

Jose Mourinho, 47 de ani, a ajuns la Inter Milano in anul 2008, si mai are in palmares un trofeu al Ligii Campionilor in 2004, cu FC Porto. Cu Mourinho pe banca tehnica, Inter Milano a cucerit ultimele trei editii de campionat in Italia si a castigat Liga Campionilor dupa o pauza de 45 de ani.

Coform gsp.ro, Mourinho va semna pe patru ani cu Real Madrid, urmand sa castige 10 milioane de euro pentru fiecare sezon.

Cristi Chivu: "Sunt bucuros, cand m-am operat nu stiam daca voi mai juca fotbal!"... Victor Hanescu s-a calificat in turul doi Roland Garros...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x