Antena Căutare

Mourinho se ia de Ronaldo: "Sunt unii care in vacanta mananca si bea"

Tehnicianul formatiei din capitala Spaniei, Jose Mourinho, a fost scos din minti de elevii sai dupa primele 45 de minute din meciul tur Real Madrid - Malaga, scor final 3-2. La pauza, tabela arata 2-0, iar Jose ar fi trimis pe teren o cu totul alta echipa, daca ar fi putut, pentru partea a doua.

Pentru ca n-a avut la dispozitie 11 schimbari, ci doar 3, portughezul i-a inlocuit pe Arbeloa, Kaka si pe Callejon cu Ozil, Khedira si Benzema.


Khedira, Higuain si Benzema au inscris pentru Real. Varful francez a marcat golul victoriei si a hartuit permanent apararea celor de la Malaga

"Pacat ca nu puteam face 11 schimbari. Am facut 3, dar asta nu inseamna ca cei 3 inlocuiti au jucat mai prost decat restul. Nu vreau sa arat pe nimeni cu degetul", a zis Mourinho. Se pare ca cel mai tare l-a suparat Cristiano Ronaldo, care nu e in cea mai buna forma la revenirea din vacanta: "Sunt unii care pleaca in vacanta si folosesc pauza asta doar pentru a se odihni, dar sunt si altii care folosesc vacanta pentru a se distra, pentru a calatori, nu se mai opresc din mancat si baut si se intorc un pic schimbati", a zis Mourinho.

sursa: gsp

Foto: Hepta

Schumacher, maestrul depasirilor... Stancu a inscris impotriva lui Fenerbahce!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x