Antena Căutare

Mutu a debutat cu stangul la noua echipa / Cesena - Napoli 1-3

Cesena, noua echipa a lui Adrian Mutu, care s-a aflat pe teren toate cele 90 de minute, nu a reusit sa reziste pe teren propriu in fata lui Napoli, una dintre reprezentantele Italiei in Liga Campionilor. Echipa de langa Vezuviu s-a impus cu 3-1, profitand si de faptul ca, din minutul 55, a evoluat in superioritate numerica.

Nu trecusera decat trei minute cand Napoli a deschis scorul prin Lavezzi, atacantul argentinian profitand de neatentia apararii Cesenei la o aruncare de la margine. Gazdele au reusit sa egaleze la mijlocul primei reprize, atunci cand Guana a finalizat o faza superba inceputa de Mutu si continuata inteligent de Eder.

Lucrurile s-au complicat pentru Cesena in debutul partii secunde, Benalouane fiind eliminat pentru doua cartonase galbene, dupa ce a facut un hent inutil la mijlocul terenului. Antrenorul oaspetilor a fortat cu Hamsik si Pandev, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

In minutul 66, fundasul argentinian Campagnaro a readus-o pe Napoli in avantaj, pentru ca slovacul Hamisk sa stabileasca scorul final, cu e executie din mijlocul careului.

„Am jucat bine si era important sa incepem cu o victorie. Suntem pregatiti pentru Manchester City si chiar sunt curios cum va reactiona echipa, care acum este in lumina reflectoarelor intr-o competitie atat de importanta cum e Liga Campionilor", a declarat la final Walter Mazzarri, tehnicianul napoletanilor.

Antrenorul gazdelor, Marco Giampaolo, a spus ca elevii sai au dat dovada de naivitate si ca eliminarea lui Benalouane a fost decisiva: „Napoli este o echipa puternica. Era deja dificil sa-i infruntam in 11, dar am fost naivi, iar cartonasul rosu a fost decisiv. Trebuie sa ne imbunatatim jocul, mai ales cel fara minge".

sursa: antena3

foto: gsp.ro

F1, MP Monza: Show Schumacher, pe muzica lui Vettel... US Open: Serena Williams si Samantha Stosur vor juca finala feminina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x