Antena Căutare

Mutu are antrenor nou la Cesena: Arrigoni a preluat lanterna rosie din Serie A

Daniele Arrigoni (52 de ani) a acceptat astazi sa preia ultima clasata din Serie A. Cel care a fost refuzat in decembrie 2009 de Unirea Urziceni il va pregati pe Adrian Mutu.

Adrian Mutu va reveni pe gazon cu un alt antrenor la Cesena. Ultima clasata din Serie A dupa 9 etape, singura fara victorie!, a gasit inlocuitor pentru Marco Giampaolo. Tehnicianului demis duminica, in urma esecului de la Parma (0-2), ii va succeda Daniele Arrigoni, care va fi oficial prezentat in aceasta seara.

Antrenorul refuzat in decembrie 2009 de Unirea Urziceni, care a vrut sa-l aduca dupa ce Dan Petrescu a plecat in Rusia, Arrigoni (52 de ani) a debutat in Serie A pe banca lui Cagliari, cu care a terminat sezonul 2004-2005 pe locul 10, si a mai lucrat la Livorno, Bologna, Triestina si Sassuolo. De la ultima echipa a fost dat afara acum 13 luni. Arrigoni va debuta la formatia lui Adrian Mutu duminica, pe teren propriu, impotriva lui Lecce, intr-un duel direct pentru evitarea retrogradarii.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

FOTO! A murit o legenda a fotbalului ungar: Florian Albert... APOEL invinge pe Porto, Milan si Chelsea egaluri la outsidere. Vezi rezultatele si clasamentele din Liga Campionilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x