Antena Căutare

Mutu, in pericol sa-si vanda casele pentru a plati datoria catre Chelsea

Adrian Mutu nu poate scapa cu nici un chip de razbunarea lui Roman Abramovici, casele sale din Florida fiind in pericol de a fi confiscate pentru a despagubi Chelsea in”Cazul Cocaina”, scrie Gsp.ro. 2,4 milioane de euro este valoarea aproximativa a caselor detinute de Mutu in SUA.

Atacantul roman a pierdut si ultima cale de atac a deciziei clubului britanic ce il obliga sa achite 17 milioane de euro cauza scandalului de dopaj din 2004, in urma caruia a fost concediat. Si Tribunalul Districtului de Sud din Florida s-a pronuntat in defavoarea sa, dupa TAS si Curtea Suprema din Elvetia.

"The Blues" l-au cumparat pe Mutu in 2003 de la Parma, cu 22 de milioane de euro, dindu-l afara in octombrie 2004 dupa ce a fost depistat pozitiv la un control facut in septembrie. El a fost suspendat si 7 luni.

"TAS a luat hotarirea corecta, Mutu si-a incalcat contractul dupa ce Chelsea platise o suma importanta pentru el", si-au justificat decizia judecatorii americani.

Foto: Gsp.ro

LPF: Silviu Ilie (Otelul), suspendat trei etape si amendat cu 3000 de lei... Gaz Metan Medias - CFR Cluj 1-1 / Remiza pentru Dinamo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x