Antena Căutare

Mutu ramane la Fiorentina

Adrian Mutu va ramane la Fiorentina si in sezonul urmator, desi s-a vorbit foarte mult despre o plecare a "Briliantului". In asteptarea deciziei FIFA, in privinta suspendarii pana la plata datoriei spre Chelsea, oficialii Fiorentinei l-au reprimit in lot pe Mutu, care se poate antrena acum cu echipa.

Cel care a anuntat ca decarul va ramane in lot a fost chiar tehnicianul Sanisa Mihajlovici: "Mutu va ramane cu noi. Imi pare foare rau pentru suspendarea lui. Asteptam evolutia cazului si, daca va mai fi cu noi la finalul suspendarii, o sa ne fie extrem de util cand va reveni pe teren".

Presa italiana a speculat intens in aceasta vara o posibila plecare a lui Mutu, dar pretul cerut de toscani a fost mult prea mare pentru echipele interesate. Mai mult, procesul cu Chelsea a facut ca interesul pentru Mutu sa fie nul in aceste zile.

Poli Timisoara - MYPA / Sant Julia si Dinamo - Hajduk Split in turul 3 al Europa League... Liga Campionilor/ Unirea Urziceni - Zenit St. Petersburg, in turul trei preliminar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x