Antena Căutare

Napoli - Bologna 1-1 / Trupa lui Mazzari se departeaza de Liga

Napoli a facut un pas gresit pe propriul teren, remizand cu Bologna intr-o partida pe care au considerat-o castigata inainte de disputarea ei.

Napoli a avut o dubla ocazie de gol in minutul 10, atunci cand nici Pandev si nici Hamsik nu au reusit sa-l invinga pe Gillet.

Oaspetii aveau sa deschida scorul 4 minute mai tarziu. Insistenta lui di Vaio a adus mingea la Pulzetti, care l-a gasit pe Aquafresca iar acesta l-a invins pe De Sanctis.

Napoli s-aruncat in atac dar nu a reusit sa egaleze decat in minutul 71, cand la o minge aruncata in careul oaspetilor, uruguayanul Diego Perez a comis hent la limita suprafetei de pedeapsa. Conationalul sau Cavani a transformat de la punctul cu var si a adus egalarea.

Cele 20 de minute ramase nu s-au transformat nicidecum intr-un asalt al portii lui Gillet, pentru ca apararea condusa de Antonsson nu a mai gresit la nicio faza.

In urma acestui egal, Napoli ramane pe 6 cu 28 de puncte, la 5 de primul loc ce asigura prezenta in preliminariile Ligii Campionilor si la 10 de liderul Juventus.

Real s-a distantat provizoriu la 8 puncte de Barcelona... Cvintuplul campionul mondial la enduro, Mika Ahola, a decedat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x