Antena Căutare

Napoli - Steaua 1-0/ Adio, Europa!

Steaua Bucuresti a ratat calificarea in primavara europeana dupa ce a pierdut dramatic impotriva formatiei Napoli, scor 1-0. Cavani a inscris in minutul 90+3 golul care i-a eliminat pe ros-albastri din Europa League.




Italienii s-au instalat usor dar sigur la conducerea partidei in repriza secunda, Steaua renuntand dupa primele 20 de minute la actiunile ofensive. Cavani putea inscrie in minutul 51, dar Tatarusanu a reusit sa retina in doi timpi. Elevii lui Mazzari au continuat sa puna presiune in jumatatea Stelei, dar ocaziile importante au lipsit la poarta lui Tatarusanu pana spre final.

In minutul 83, Cavani a trimis in bara, cu un sut de partea dreapta, iar doua minute mai tarziu stelistii nu au putut profite de o balbaiala din defensiva italienilor.

Istoria meciului retur cu Napoli aproape ca s-a repetat pe San Paolo, dupa ce italienii au reusit sa inscrie din nou in prelungiri (de data aceasta in minutul 93), prin Cavani. In urma unei lovituri de la colt, uruguayanul a profitat de lipsa de reactie a lui Tatarusanu si a punctat pentru 1-0.


Echipe de start


Napoli:


Steaua:
Tatarusanu - Bonfim, N. Martinovici, Geraldo, Latovlevici - Gardos - Szekely, Ricardo, Anghelov, Surdu - Stancu


Clasament final Grupa K
1. Liverpool 6 2 4 0 8-3 10p
2. Napoli 6 1 4 1 8-9 7p

3. Steaua 6 1 3 2 9-11 6p
4. Utrecht 6 0 5 1 5-7 5p


Funeriu, gafa de proportii: A confundat sigla de la Canotaj cu cea de la Kaiac-canoe... CE 2010: Romania intalneste Suedia in semifinale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x