Antena Căutare

Cristina Neagu, după ce a primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare a lumii: „Sunt mândră şi foarte bucuroasă!”

Cristina Neagu s-a declarat mândră şi foarte bucuroasă după ce a primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare din lume, în 2018.

"Astăzi am primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare a lumii în anul 2018. Sunt mândră şi foarte bucuroasă. Mulţumesc colegelor şi antrenorilor, dar mai ales oamenilor care cred mereu în mine", a scris sportiva pe Facebook.

Căpitanul reprezentativei României, Cristina Neagu, a primit, luni, trofeul pentru cea mai bună jucătoare din lume în 2018, într-o festivitate care a avut loc la Kumamoto, informează ihf.com.

Neagu a primit totodată şi un cec în valoare de 10.000 de euro.

Festivitatea a avut loc în pauza meciului dintre Republica Democrată Congo şi Japonia, din Grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin.

La 18 martie, Cristina Neagu a fost declarată, de forul internaţional de profil (IHF), cea mai bună jucătoare a lumii în anul 2018, aceasta fiind a patra distincţie de acest fel pentru sportiva tricoloră.

Sursa : news.ro

Video| Nadia Comăneci a încercat să recreeze exercițiul de 10 de la Montreal. Cum s-a descurcat gimnasta,a la 57 de ani:... Cristina Neagu a câștigat pentru a patra oară Balonul de Aur. Cu ce sumă minusculă a fost răsplătită handbalista româncă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x