Antena Căutare

Dinamo - Viitorul Constanţa: 1-2 | Puştii lui Hagi au dat lovitura în "Groapă"

Dinamoviştii au fost cu gândul mai mult la derby-ul cu Steaua, iar de acest lucru au profitat tinerii fotbalişti ai Viitorului

Dinamoviştii au fost cu gândul mai mult la derby-ul cu Steaua, iar de acest lucru au profitat tinerii fotbalişti ai Viitorului!

George Ţucudean a deschis scorul, în minutul 7, pentru trupa lui Stoican, dar prestaţia dezamăgitoare a "câinilor" din partea secundă a făcut ca punctele puse în jos să meargă la Constanţa.

Cioinac şi-a îngropat colegii chiar la meciul de debut în tricoul lui Dinamo. Mai întâi şi-a băgat balonul în proprie poartă (1-1), pentru ca, în minutul 88, să îl faulteze în careu pe Mitriţă şi să-i ofere şansa lui Larie să facă 2-1 pentru Viitorul.

CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE:

Min. 88: GOOOL VIITORUL! Ionuţ Larie a transformat cu siguranţă penalty-ul acordat, pe bună dreptate, de Istvan Kovacs!

Min. 80: GOOOL VIITORUL! Cioinac deviază nefericit în proprie poartă şi restabileşte egalitatea pe tabela de marcaj!

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză!

Min. 35: Bilinski (Dinamo) vede primul cartonaş galben al partidei.

Min. 19: OCAZIE MARE DE GOL PENTRU VIITORUL! Şutul lui Benzar a lovit bara porţii apărate de Naumovski. Portarul dinamovist era bătut.

Min. 13: Viitorul putea restabili egalitatea, dar mingea degajată de Naumovski în Axente a trecut pe lângă poartă.

Min. 7: GOOOL DINAMO! George Ţucudean deschide scorul în Ştefan cel Mare după o pasă excelentă a lui Laurenţiu Rus!

Min. 1: A început partida!

AVANCRONICĂ

Dinamoviştii se pregătesc de primul meci al sezonului de primăvară, transmis în direct la Antena1, duminică, de la ora 14:00. Câinii vor da piept în Ştefan cel Mare cu Viitorul Constanţa.

Viitorul lui Hagi vine la Bucureşti să dea lovitura în faţa lui alb-roşilor, în prima etapă din sezonul de primăvară. Formaţia de la malul mării se află pe locul 14 în clasament, la egalitate cu Oţelul, care ocupă prima poziţie retrogradabilă.

Echipa antrenată de Flavius Stoican a terminat sezonul de toamnă aproape perfect. Patru victorii şi un egal în ultimele cinci meciuri din Liga 1, iar obiectivul dinamoviştilor este un loc în Europa League.

Meciul dintre Dinamo şi Viitorul Constanta va transmis în direct la Antena 1, duminică, de la ora 14:00 şi va putea fi urmărit liveTEXT pe a1.ro şi liveVIDEO pe antenaplay.ro

Ne calificăm? Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord şi Insulele Feroe, adversarii României din preliminariile Euro ... Turneul de tenis la Dubai a fost câștigat de Venus Williams...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x