Antena Căutare

Neymar catre Pep Guardiola: "Ia-ma la Barcelona!"

FC Barcelona a castigat Mondialul Cluburilor, campioana Europei trecand fara probleme, scor 4-0, de FC Santos in finala. "Am intalnit cea mai buna echipa din lume. Pep, ia-ma la Barcelona!", a precizat Neymar, vedeta celor de la Santos, dupa meciul desfasurat la Tokio, informeaza presa iberica.

"Astazi (n.r. duminica) am invatat sa jucam fotbal. Am intalnit cea mai buna echipa din lume, o adevarata masina de jucat fotbal. Daca vrei sa castigi, in primul rand trebuie sa stii sa pierzi. Ne-am duelat cu cei mai buni jucatori din lume: Messi si Xavi. Nu mai conteaza scorul final, important este sa invatam ceva din aceasta infrangere. Pep, ia-ma la Barcelona!"


Nascut pe 5 februarie 1992, Neymar da Silva Santos Júnior este unul dintre cei mai promitatori tineri jucatori brazilieni, echipele importante de pe "Batranul Continent" fiind interesate de transferul acestuia. Conform transfermarkt.de, Neymar (19 ani) este cotat la 30 de milioane de euro.

sursa: Hotnews

Un nou scandal in fotbalul italian: 17 noi arestari, printre retinuti Cristiano Doni si Luigi Sartor... Agresorul lui George Galamaz, trimis in jdecata pentru detinere de droguri si lovire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x