Antena Căutare

Neymar, petrecere nebună în compania unei românce focoase: „Îmi era dor de tine, frumoaso!”

Neymar a petrecut toată noaptea, în compania unei românce focoase. Cine este cea care a furat toate privirile şi alături de care superstarul brazilian şi-a serbat ziua de naştere?

Neymar, petrecere nebună în compania unei românce focoase: „Îmi era dor de tine, frumoaso!” Galerie
Neymar, petrecere nebună în compania unei românce focoase

Neymar a dat o petrecere grandioasă cu ocazia împlinirii a vârstei de 28 de ani. Party-ul a avut loc într-unul dintre cele mai selecte cluburi de pe Champs-Elysee, cu o listă de invitați de 500 de oameni.

Nu vă imaginați că a fost o petrecere oarecare! A avut ca tematică „White Night” (n.r. - noapte albă), iar invitații s-au conformat și s-au îmbrăcat corespunzător. Au curs râuri de șampanie scumpă și s-a dansat până în zori.

Printre invitații lui Neymar au fost și coechiperii săi de la Paris Saint-Germain. În ciudat ploii torențiale, prietenii fotbalistului și-au etalat cele mai extravagante ținute.

La petrecere și-a făcut apariția și o româncă destul de prezentă în viața lui Neymar. Aceasta se pare că îl însoțește ori de câte ori are ocazia. Au stat împreună toată seara, au glumit și s-au distrat până dimineața.

Nu este prima oară când cei doi merg împreună la evenimente din Franța sau Spania, fiind văzuți de multe ori împreună.

Tânăra blondină, pe numele său Natalia Beciu, este o româncă stabilită în Barcelona. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când starul brazilian activa la echipa catalană, prin prisma meseriei româncei, Natalia fiind un renumit PR al unor cluburi extrem de cunoscute din Spania.

Ana Bogdan a învins-o pe Veronika Kudermetova! România a reușit să egaleze Rusia, scor 1-1, la Fed Cup... Barcelona a fost condusă de două ori la Sevilla, dar s-a impus în final cu 3-2, în faţa echipei Betis. Messi, trei pase ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x