Antena Căutare

Neymar, vizat de o plângere pentru homofobie în Brazilia

Un militant LGBT a depus o plângere la parchetul din Sao Paulo împotriva atacantului brazilian al echipei PSG, Neymar, pentru homofobie, informează AFP.

Plângerea a fost depusă după ce internaţionalul brazilian l-a numit pe prietenul mamei sale "micul pederast". Parchetul a confirmat pentru AFP că a primit plângerea, care trebuie studiată de un procuror înainte de a decide dacă va efectua sau nu cercetarea starului brazilian.

Insultele homofobe au fost auzite într-o înregistrare audio a conversaţiei private a jucătorului cu mai mulţi prieteni, care a ajuns în presă. Neymar a proferat insulte homofobe la adresa lui Tiago Ramos, 22 de ani, iubitul mamei sale Nadine Gonçalves, în vârstă de 52 de ani, susţinut fiind de unul dintre prietenii săi.

Nadine Gonçalves şi-a făcut publică relaţia cu tânărul în aprilie, iar presa tabloidă a dezvăluit la scurt timp că acesta din urmă era bisexual.

Luni, activistul Agripino Magalhaes, care nu este implicat direct în această afacere, a anunţat pe Instagram că intenţionează sa depună o plângere pentru "infracţiunea de homofobie şi instigare la ură". Anturajul atacantului de 28 de ani a refuzat să comenteze aceste informaţii.

Sursa : news.ro

Antrenorul Ionuţ Popa a suferit un stop cardio-respirator şi a fost internat la Spitalul Judeţean Arad... Justin Ştefan: Dinamo a cesionat o parte din drepturile de televizare pentru sezonul viitor către o firmă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x