Antena Căutare

Nicholas David Ionel a fost eliminat în turul doi la juniori, la Wimbledon

Nicholas David Ionel a fost învins de americanul Brandon Nakashima, locul 7 ITF şi cap de serie numărul 6, scor 7-6 (7/4), 6-2, după o oră şi 12 minute. România mai are un reprezentant la juniori, pe Filip Jianu, cap de serie numărul 13, care s-a calificat în optimile de finală.

Nicholas David Ionel, locul 59 ITF, a fost eliminat, marţi, în turul doi al probei de simplu juniori de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului.

Nicholas David Ionel a fost învins de americanul Brandon Nakashima, locul 7 ITF şi cap de serie numărul 6, scor 7-6 (7/4), 6-2, după o oră şi 12 minute.

România mai are un reprezentant la juniori, pe Filip Jianu, cap de serie numărul 13, care s-a calificat în optimile de finală.

Românul, locul 15 ITF, l-a învins, marţi, în turul I, cu scorul de 7-6 (7), 6-2, pe italianul Flavio Cobolli, locul 23 ITF.

În faza următoare, românul va evolua cu învingătorul dintre americanul Andrew Dale, locul 101 ITF, şi spaniolul Carlos Gimeno Valero, locul 51 ITF.

Sursa : news.ro

Presa italiană a dezvăluit motivul pentru care Ştefan Radu nu mai este dorit la Lazio: S-ar fi certat în vestiar cu Bast... Andy Murray spune că probabil nu va juca la US Open la simplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x