Antena Căutare

Nicolae Badea: "Danciulescu nu s-a certat cu Ciobotariu"

Presedintele dinamovist a negat conflictul dintre golgheter si tehnician. Mai mult, oficialul a declarat ca Danciulescu nu s-a suparat in momentul in care a fost schimbat.

Nicolae Badea e multumit de victoria obtinuta de Dinamo pe National Arena si spune ca fanii ar fi umplut inca un inel al stadionului.

Oficialul din Stefan cel Mare a negat si conflictul dintre Ionel Danciulescu si Liviu Ciobotariu, desfasurat in momentul in care Corbul a fost schimbat.

"Nu s-a pus problema ca Danciulescu sa se supere. O echipa nu e formata doar din cei 11 de pe teren ci si din ceilalti membrii ai lotului. In momentul in care i-am propus preliungirea contractului si l-am intrebat cat vrea. A zis "pune-ti cat credeti ca ar trebui sa-mi dea clubul si eu vi-l trimit semnat"" a spus Badea.

Telefonic, in aceeasi emisiune a intervenit si Danciulescu, cel care a infirmat nu numai cearta cu antrenorul, dar si conflictul cu firma fratilor Becali.

"Eu am fost suparat atunci pentru ca doream sa marchez sa imi mai ajut echipa. Dar dupa meci nu i-am reprosat nimic lui Ciobi. S-a spus si ca mi-ar fi frica de o concurenta cu Michel Platini. Eu am concurat cu jucatori extraordinari gen Marius Lacatus, Ciocoiu, Ganea, Niculescu. Cine e in forma joaca" a spus atacantul dinamovist.

Foto: Hepta

Dumitru Dragomir: "La U Cluj cu Steaua stau in galerie"... Hagi va antrena in Turcia de la vara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x