Antena Căutare

Nicolae Stanciu despre golul marcat de Slavia Praga cu CFR Cluj: Lucrăm enorm de mult fazele fixe

Mijlocaşul român al echipei Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a declarat, marţi, după succesul cu CFR Cluj, că la antrenamentele formaţiei cehe se lucrează "enorm de mult" fazele fixe.

Mijlocaşul român al echipei Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a declarat, marţi, după succesul cu CFR Cluj, că la antrenamentele formaţiei cehe se lucrează "enorm de mult" fazele fixe.

"A fost un meci foarte, foarte greu, din punctul meu de vedere. Aveam emoţii înainte de acest meci şi nu mi-am dorit niciodată să joc împotriva unei echipe româneşti. Cum am zis înainte de meci că şansele sunt egale, cred că s-a văzut acest lucru, cred că prima repriză am controlat-o noi şi scorul la pauză a fost meritat. După pauză, am cedat terenul, iar CFR a fcăut o a doua repriză foarte bună, mă bucur că portarul nostru a reuşit să apere penaltiul lui Omrani, pentru că altfel ar fi fost mai greu în retur. Acum, avem un mic avantaj, sperăm să-l apărăm miercuri acasă şi să intrăm în grupele Ligii Campionilor. De când am venit la Slavia, lucrăm enorm de mult fazele fixe. La nicio echipă nu am lucrat fazele fixe aşa mult şi tot ceea ce înseamnă organizare şi scheme pentru meci. Mă bucur că astăzi ne-a ieşit, am avut şi puţin noroc la gol, cred că Arlauskis a fost mascat, dar nu mai contează. Ceea ce am făcut la antrenamente ne-a ieşit la meci şi asta ne bucură. Eu sunt mulţumit de prima repriză, a doua repriză a aparţinut CFR-ului. Trebuie să vedem unde am greşit în a doua repriză şi să îmbunătăţim jocul pentru retur", a declarat Stanciu, la Digi Sport.

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Slavia Praga în manşa I a play-off-ului preliminariilor Ligii Campionilor. Omrani a ratat un penalti, în minutul 79. Returul va avea loc la Praga, la 28 august, de la ora 22.00. Echipa care se impune în această dublă manşă va evolua în grupele Ligii Campionilor, iar învinsa, în grupele Ligii Europa.

În minutul 28, Stanciu a centrat din corner la 20 de metri de poartă, de unde Masopust a şutat cu latul din voleu, iar mingea a intrat în poartă, păcălindu-l pe Arlauskis;

În minutul 77, Omrani a fost faultat în careu de Olayinka, iar arbitrul Cuneyt Cakir a dictat penalti. Faza fost verificată cu VAR, sistem folosit pentru prima dată în România, iar decizia iniţială a rămas. Tot Omrani a executat lovitura de la 11 metri, dar Kolar a apărat, în minutul 79.

Sursa : news.ro

Dan Petrescu, întrebat de ce a bătut Omrani penaltiul: Ce întrebare e asta? Antrenorul a recunoscut apoi că trebuia să e... Ciprian Deac, după înfrângerea cu Slavia Praga: Nimic nu este pierdut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x