Antena Căutare

Nicolita isi vede visul implinit: Saint Etienne il cumpara cu 700.000 de euro

Fotbalistul de banda al Stelei este ca si transferat la fosta echipa a legendarului Michel Platini, desi detaliile vor fi puse la punct maine.

Se vede ca prezenta la echipa nationala aduce si transferul in strainatate. Aflat in cantonament pentru meciurile cu Luxemburg si Franta, Banel Nicolita a primit vestea pe care o asteapta de mult timp: echipa franceza Saint Etienne a fost de acord cu pretul cerut de Steaua, iar transferul se definitiveaza pana maine, ultima zi in care se pot face transferuri de jucatori aflati sub contract.

Formatia patronata de Gigi Becali ia 700.000 de euro, iar jucatorul va semna o intelegere pe trei ani, cu un salariu stagional de 400.000 de euro.

Saint Etienne este o echipa importanta in Franta, de 10 ori campioana si detinatoarea a 6 Cupe. In actualul sezon ea este pe locul 8 dupa patru etape, cu 7 puncte.

In aceasta vara s-a vorbit mult despre faptul ca Nicolita nu ar intra in asezarea tactica pe care Ronny Levy vrea sa o foloseasca la Steaua, 4-3-3, dar Nicolita a jucat mereu si pentru ca Gigi Becali tine la jucator, impresionat de daruirea pe care o arata pe teren.

Inainte de startul campionatului, Nancy si Samsunspor au purtat negocieri avansate cu Steaua pentru Banel, dar de fiecare data transferul a cazut. Mai mult, cu Standard Liege fusesera puse la punct toate detaliile, iar jucatorul avea luate si bilete de avion cand hotararea antrenorului belgienilor a cazut ca o ghilotina: "eu nu-mi asum acest transfer, nu-l vreau pe Nicolita" si totul s-a anulat.

Gigi Becali a confirmat pentru GSP.ro intelegerea cu formatia franceza. "Banii astia pe care o sa-i iau pe el nu insemna mare lucru pentru mine. Dar am tinut cont de rugamintile lui. Nici nu mai stiu de cate ori mi-a zis sa-l las sa plece. Daca el crede ca e mai bine pentru el, atunci sa mearga acolo", a afirmat patronul Stelei.

sursa: gsp.ro

foto: gsp.ro

Trezeguet a plecat la arabi... Barcelona raspunde provocarii rivalei din Madrid: 5-0 cu Villarreal in prima etapa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x