Antena Căutare

Nikolic, data afara de la Steaua; Gigi Becali confirma

Fotbalistul muntenegrean a venit mahmur la antrenamentul de joi dimineata, dupa ce a petrecut toata noaptea intr-un club.

Stefan Nikolic a fost exclus din lotul Stelei de catre Ilie Stan. Jucatorul a venit mahmur la antrenamentele ros-albastrilor, dupa ce toata noaptea a stat in club.

Gigi Becali a confirmat decizia la o televiziune de sport, declarand ca se gandeste sa-l dea inapoi la Timisoara.

"Nikolic nu mai are ce cauta in curtea Stelei, nici la antrenamente, nicaieri. E decizia antrenorului. M-a sunat mi-a zis ca vrea sa il dea afara pentru ce a facut. A inchiriat un bar, cu prietenii cu femei, a venit dimineata mahmur de beat... ce sa mai caute la noi. El cica face de mult asa ceva. E un club pe care el il inchide si sta doar el cu un prieten si cu inca 10 gagici. Sa le combine el pe toate 5 si celalalt pe alte 5.

La revedere, ce sa mai. Nici la echipa a doua nu mai vreau sa-l vad. Vreau sa ma inteleg cu Marian Iancu, nu vreau sa-i fac rau omului, dar nici jucatorul sa nu creada ca are numai obligatii. Eu nu am ce sa ii fac, decat sa ii dau 25% din salariu amenda si sa il platesc pana in vara daca nu ma inteleg cu Timisoara.

Daca nu ii platesti, se duc la Liga, noi nu putem lua nici-o masura impotriva lor? Acum daca ai dat niste goluri, iti permiti sa faci orice, doar ca ne-ai calificat. Nu poti la Steaua sa iti bati joc."

Cristi Borcea: "Anul acesta luam campionatul pentru ca nu se merge direct in Liga"... Sorana Carstea, in turul doi la Indian Wells...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x