Antena Căutare

Novak Djokovic a castigat dramatic Masters-ul de la Shanghai. Sarbul a salvat cinci mingi de meci in fata lui Andy Murray

Novak Djokovic a castigat Masters-ul de la Shanghai dupa ce l-a invins in ultimul act pe Andy Murray in trei seturi: 5-7, 7-6, 6-3. A fost o finala maraton care a durat trei ore si 20 de minute, si in care sarbul a salvat nu mai putin de cinci mingi de meci.

Dupa ce s-a impus cu 7-5 in primul set, Andy a avut in cinci randuri sansa de a incheia finala, dar de fiecare data Novak a avut raspuns la atacurile britanicului.

Ratarile din momentele cheie ale meciului, culminand cu doua mingi de meci doar la tie-break, l-au marcat decisiv pe scotian, care s-a prabusit in cel de-al treilea set. In decisiv, sarbul a gresit mai putin si s-a impus cu 6-3.

"Masters-ul de la Shanghai este unul dintre cele mai bune turnee din lume si revin mereu cu placere aici. A fost greu, dar m-am obisnuit, asa este de fiecare data cand joc impotriva lui Andy. Vreau sa le multumesc celor din cadrul echipei mele, precum si tuturor fanilor tenisului, nu numai ai mei, pentru atmosfera creata", a declarat Novak Djokovic la festivitatea de premiere.

Novak Djokovic se impune in treia finala consecutiva a Masters-ului de la Shanghai, dupa cele din editiile 2010 si 2011.

F1: Sebastian Vettel, castigator in MP al Coreei de Sud. Germanul a devenit noul lider al clasamentului general ... Oltchim Ramnicu Valcea a debutat cu victorie in Liga Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x