Antena Căutare

Novak Djokovici, în lacrimi despre Kobe Bryant: A fost mentorul şi prietenul meu

Tenismenul sârb Novak Djokovici a izbucnit în lacrimi în momentul în care a fost întrebat de Kobe Bryant la interviul de pe teren după meciul de marţi cu Milos Raonic, din sferturile de finală ale Australian Open.

"El a fost unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile, m-a inspirat pe mine şi pe mulţi alţi oameni din lume. Am avut marea şansă de a avea o relaţie cu el în ultimii zece ani. Când am avut nevoie de un sfat sau de susţinere, el a fost acolo pentru mine. A fost mentorul meu, prietenul meu, este sfâşietor să văd ceea ce s-a întâmplat cu el şi cu fiica lui. Este de necrezut", a declarat Djokovici, intervievat de John McEnroe după ce s-a calificat în semifinale.

Înaintea partidei cu Raonic, Djokovici a intrat pe teren cu o bluză de trening pe care avea inscripţionate literele KB şi numerele 8 şi 24, purtate de Bryant la LA Lakers.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Sursa : news.ro

Imagini sfâșietoare cu Kobe Bryant, chiar înainte de a muri! A dezvăluit motivul emoționant pentru care se deplasa cu un... Ana Bogdan, Irina Bara, Gabriela Ruse, Raluca Olaru şi Jaqueline Cristian, în echipa României de FedCup...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x