Căutare Live

Nu s-a refăcut după dezamăgirea de la Roland Garros! Simona Halep nu va participa la turneul de la Birmingham

Epuizată fizic şi psihic după turneul de la Roland Garros, unde a pierdut surprinzător finala în faţa lui Ostapenko, Simona Halep va renunţa, cel mai probabil, să participe la Birmingham.

Chiar dacă ar fi fost o şansă perfectă de a se acomoda cu iarba, Halep a decis să-şi păstreze toate forţele pentru turneul de la Wimbledon, acolo unde ar putea ataca accederea pe prima poziţie mondială.

În plus, perioada de pauză îi va permite Simonei să-şi revină complet după accidentarea la gleznă suferită în finala de la Roma.

S-a stabilit data pentru MECIUL SECOLULUI! Când va avea loc întâlnirea dintre Mayweather şi McGregor... Galerie FOTO: Ronaldinho a dat-o pe JOGA BONITO cu un "iepuraş"! Noapte incendiară cu o BOMBĂ SEXY...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri