Căutare Live

O nouă decizie CIUDATĂ la transferuri luată de HAGI! Viitorul s-a despărţit de un jucător abia cumpărat

La capitolul transferuri, Gică Hagi pare că seamănă tot mai mult cu Gigi Becali. Patronul şi antrenorul celor de la Viitorul s-a zbătut, în iarnă, să aducă un jucător din Liga I, dar l-a lăsat acum să plece pentru doar 100.000 de euro.

În mod bizar, deşi a câştigat campionatul şi se presupune că se pregăteşte pentru Liga Campionilor, Hagi a transferat fotbalişti aproape retraşi, nu de viitor: Marius Constantin, Ovidiu Herea, Andrei Dumitraş.

FC Viitorul a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că Neluţ Roşu a părăsit gruparea constănţeană şi a semnat un contract cu clubul bulgar Levski Sofia.

"Începând de astăzi, Neluţ Roşu a devenit definitiv jucătorul vicecampioanei Bulgariei, Levski Sofia. Roşu a părăsit cantonamentul Viitorului din Slovenia, luni seară a efectuat vizita medicală la Sofia, iar marţi a semnat contractul cu Levski. FC Viitorul îi mulţumeşte lui Neluţ Roşu pentru aportul adus la cucerirea titlului în România şi îi doreşte mult succes în carieră", este anunţul campioanei României.

Roşu, în vârstă de 23 de ani, era legitimat la FC Viitorul din luna ianuarie.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Câţi bani câştigă Lăcătuş ca să readucă fotbalul pentru Armată! Momentan, CSA Steaua nu şi-a făcut echipă...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri