Antena Căutare

O patinatoare a fost grav rănită în timpul repetiţiilor pentru festivitatea de deschidere a JOT de la Lausanne

O patinatoare de 35 de ani a fost grav rănită după ce a căzut de la o înălţime de cinci metri, în timpul repetiţiilor pentru festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice pentru Tineret de la Lausanne, informează lefigaro.fr.

Patinoatoarea de naţionalitate rusă, stabilită în Germania, era trasă de un sistem de inele metalice legat cu cablu de un motor fixat în plafonul patinoarului Vaudoise Arena.

"Dintr-un motiv pe care ancheta urmează să-l stabilească, ea şi-a pierdut brusc echilibrul şi a căzut pe gheaţă de la o înălţime de aproximativ cinci metri", a precizat poliţia.

Grav accidentată, tânăra a fost transportată la spitalul din Lausanne.

"Viaţa ei este în pericol", a adăugat poliţia.

Accidentul a avut loc marţi, în jurul orei locale 17.30.

Jocurile Olimpice pentru Tineret se vor desfăşura de vineri şi până la 22 ianuarie, la Lausanne şi St. Moritz. La acestă competiţie se vor întrece peste 1.872 de sportivi din 70 de ţări, în 81 de probe, la 16 discipline.

România participă cu o delegaţie de 35 de sportivi.

Festivitatea de deschidere de la Lausanne este programată joi seară.

Sursa : news.ro

Monica Niculescu şi Misaki Doi au eliminat principalele favorite la Shenzhen şi s-au calificat în semifinale... Mircea Rednic a semnat un contract până la finalul sezonului cu Poli Iaşi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x