Antena Căutare

OFICIAL! Anunțul zilei în Liga 1: Adam Nemec a fost ”deturnat” din drumul către FCSB. Unde va ajunge slovacul

Lovitură de teatru în Liga 1. Dat ca și transferat de la Dinamo la FCSB, atacantul slovac Adam Nemec a fost ”deturnat” în ultima clipă din drumul către echipa patronată de Gigi Becali.

În ciuda faptului că Ionuț Negoiță și șeful FCSB bătuseră palma pentru mutarea lui Nemec la liderul Ligii 1 contra sumei de 500,000 de Euro, președintele lui Dinamo, Alexandru David, a anunțat azi o schimbare de planuri în ”Ștefan cel Mare”. Acesta a declarat că Nemec nu va ajunge la FCSB, independent de oferta lui Becali.

Nu o să vindem niciun jucător către FCSB, indiferent de ofertă, chiar dacă ofertele vor fi extraordinar de bune. Vom încerca totuşi şi cu siguranţă vom reuşi să nu facem acest lucru. Au existat discuţii în trecut cu Gigi Becali legate de Adam Nemec, dar acum lucrurile stau altfel.

Indiferent dacă Gigi Becali sau FCSB se înţeleg cu Nemec, în momentul de faţă, Dinamo nu mai este de acord ca jucătorul să plece la Steaua”, a declarat David, conform digisport

În aceste condiții, drumul celor de la CFR Cluj pentru transferul lui Nemec rămâne deschis.

”Un jucător ca Nemec este foarte bun și oricine și l-ar dori, dar nu aș vrea să discut prea mult pentru că avem meci cu ei”, spunea Dan Petrescu (antrenor CFR) despre slovac.

Slovacul Nemec (32 de ani) intră în ianuarie în ultimele 6 luni de contract la Dinamo și ar putea semna cu orice club, el urmând ca la finalul sezonului să plece gratis de la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare, cel mai probabil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Nedelcearu, conform transfermarkt.com.

Medicul naţionalei de rugby a României a decedat. Avea doar 41 de ani!... OFICIAL: Gigi Becali a anunțat cel mai scump transfer din istoria Ligii 1! Pe ce jucător a dat o sumă uriașă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x