OFICIAL: Argentina rămâne fără "El Jefecito”! Javier Mascherano și-a anunțat retragerea din națională

 

La două zile după ce s-a calificat in-extremis la Cupa Mondială din Rusia 2018, naționala Argentinei primește o lovitură cruntă. Javier Mascherano, unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei ”pumelor”, și-a anunțat retragerea de la prima reprezentativă.

”Ciclul meu la naţionala Argentinei se încheie în Rusia, nu voi merge mai departe. Am analizat și am ajuns la concluzia că acesta este punctul final al carierei mele la națională.

Selecţionerul va decide dacă trebuie să fiu prezent la Mondialul de anul viitor. În aceste luni eu voi munci și voi încerca să mă pregătesc cât mai bine. Dacă voi fi sau nu acolo, e doar decizia antrenorului. Eu voi accepta orice va decide el” a declarat fundaşul pentru televiziunea TyC Sports.

În vârstă de 33 de ani, Mascherano a adunat 139 de selecții la națională, fiind la 4 în spatele lui Javier Zanetti, cel care deține recordul all-time de selecții la naționala ”pumelor”.

Cu Argentina, ”El Jefecito” a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2004 și 2008 și are alte 5 finala supreme la Copa America (4) și la Cupa Mondială.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe