Căutare Live

OFICIAL: Demitere de ultimă oră în Premier League! Antrenorul unei formații importante a fost dat afară după eșecul din weekend

UPDATE: Clubul West Ham United a emis un comunicat în care anunță despărțirea de antrenorul Slaven Bilic.

”Conducerea clubului West Ham United îi mulțumește lui Slaven Bilic și echipei sale tehnice pentru munca depusă în ultimii doi ani și jumătate. Credem că o schimbare este necesară pentru ca echipa să revină pe drumul cel bun și să-și atingă ambițiile” anunță londonezii pe site-ul oficial.

O echipă importantă din Premier League a rămas, începând de azi, fără antrenor. Conform presei din Anglia, eșecul 1-4 cu Liverpool, de sâmbătă, i-a fost fatal croatului Slaven Bilic, managerul lui West Ham United.

După o întâlnire Bilic - conducere care a avut loc în această dimineață, s-a decis ca antrenorul de 49 de ani să-și încheie conturile cu londonezii. West Ham a pierdut în weekend, scor 1-4 pe teren propriu cu Liverpool, și a ajuns pe locul 18 în Premier League, poziție retrogradabilă. Cu Bilic la timonă, ”ciocănarii” nu mai câștigaseră în campionat din septembrie (1-0 cu Swansea).

Englezii de la The Sun scriu că șefii lui West Ham i-au găsit deja înlocuitor lui Bilic. La West Ham este așteptat David Moyes, antrenor care a dus-o pe Sunderland în liga a doua în sezonul trecut din Anglia.

Săptămână uriașă pentru fotbalul din Craiova. A fost anunțată data inaugurării noului ”Ion Oblemenco” din Bănie: ”Avem d... FCSB mai dă o lovitură! Patronul Gigi Becali a făcut marele anunț: ”Este adevărat. O să semneze pe un an!”...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri