Antena Căutare

OFICIAL! Încă o echipă a dispărut din peisajul fotbalului românesc. O fostă vicecampioană a jucat ultimul meci în campionat

După ce FC Brașov și-a încheiat existența în fotbalul românesc în vara trecută, ieri a venit rândul unei alte echipe din Ardeal să pună lacătul pe fenomenul fotbalistic. 

După ce FC Brașov și-a încheiat existența în fotbalul românesc în vara trecută, ieri a venit rândul unei alte echipe din Ardeal să pună lacătul pe fenomenul fotbalistic.

Aflată în faliment, fosta vicecampioană a României și deținătoare a Supercupei, ASA Târgu Mureș, a disputat ieri seară ultimul meci din istorie. Ardelenii au remizat pe teren propriu cu liderul Ligii a 2-a, FC Hermannstadt, scor 2-2.

ASA Târgu Mureş, măcinată de grave probleme financiare încă din sezonul de Liga 1 precedent, îşi declarase falimentul cu câteva zile înainte de acest meci. Conducerea clubului a decis să se retragă din campionat după meciul cu AFC Hermannstadt. Fosta vice-campioană a României nu va mai juca nicăieri, întrucât va înceta să mai existe, aşa cum s-a întâmplat cu Unirea Urziceni, FC Braşov sau Gloria Bistriţa.

Anunțul desființării a venit chiar pe contul oficial de facebook al echipei din Târgu Mureș.

2-2, la capătul unui meci bun; un egal “viu”, la capătul căruia, constatăm cu un gust amar, că tinerii jucători, aleargă și joacă mult mult mai bine decât multe din “vedetele” care s-au perindat pe la Tîrgu Mureș.
Ultimul meci. Ultima apariție pe gazon a formației ASA Tîrgu-Mureș.
De acum, totul va fi ISTORIE!”,
au anunțat ardelenii

ASA își încheie definitiv sezonul și existența pe locul 6 în Liga II, cu 19 puncte. Vicecampioana din urmă cu doi ani e în curs de dizolvare, ca urmare a unei decizii de la Tribunalul Mureș. Târgmureșenii se afla în insolvență, iar instanța a confirmat cererea de faliment pe care o înaintaseră mai mulți foști angajați.

FCSB mai vinde un jucător! Antonio Jakolis s-a acomodat la Apollon Limassol, iar ciprioții vor activa clauza de cumpărar... Gigi Becali l-a iertat, Dică e în continuare supărat! Denis Alibec nu a făcut deplasarea pentru meciul cu Beer-Sheva din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x