Antena Căutare

Oficial: Josep Guardiola pleaca de la FC Barcelona

Josep Guardiola nu va mai fi antrenorul formatiei FC Barcelona, tehnicianul de 41 de ani parasind gruparea blau-grana dupa patru ani in care a cucerit 13 trofee.

"Patru ani reprezinta o eternitate atunci cand antrenezi FC Barcelona", a declarat Guardiola, care a afirmat ca cel care ii va lua locul va "da lucruri pe care el nu le mai poate oferi".

"Sunt obosit, acesti patru ani m-au golit, trebuie sa ma odihnesc. Nu este usor. Imi pare rau de incertitudinea creata, a fost greseala mea si mi-o asum. Imi cer iertare. Mereu am vrut contracte pe termen scurt si a trebuit sa ma gandesc. Nu va temeti, cel care va veni va face treaba buna. Decizia am luat de mult timp. As fi putut continua, dar nu asa cum merita Barca. Plec cu gandul ci am facut treaba buna, mandru ca am fost aici", a declarat Guardiola.

La conferinta de presa, Guardiola a fost insotit de directorul sportiv Andoni Zubizarreta si de presedintele Sandro Rosell.

Si presedintele clubului, Sandro Rosell, a confirmat plecarea lui Pep Guardiola de la FC Barcelona si i-a multumit acestuia pentru munca depusa la club. "Iti multumim Pep ca ne-ai perfectat stilul de joc, nu va fi pus la indoiala niciodata", a spus Rosell.

In sala s-au aflat jucatorii Busquets, Piqué, Pedro, Cesc, Xavi, Valdés, Iniesta si Puyol.

Guardiola, in varsta de 41 de ani, a petrecut patru ani la FC Barcelona, in care a castigat 13 titluri, din care de trei ori campionatul Spaniei si de doua ori Liga Campionilor. El mai are ocazia sa mai castige un titlu, Cupa Spaniei, in finala cu Athletic Bilbao.

Sandro Rosell a anuntat ca noul antrenor al Barcelonei va fi asistentul Tito Vilanova. La Supercupa Spaniei, Vilanova a fost implicat intr-un incident cu antrenorul lui Real Madrid, Jose Mourinho. The Special One" s-a dus calm spre secundul Barcelonei, Tito Vilanova, si a parut ca ii baga mana in ochi. Vilanova l-a impins pe Mourinho, fostul antrenor de la Chelsea si Inter rasplatind gestul cu un zambet. Mourinho a fost suspendat doua etape in urma acelui gest.

VIDEO! FC Brasov - Dinamo 2-0/ "Cainii" pierd fotoliu de lider... Curtea de Apel din Gyor a redus pedepsele ucigasilor lui Marian Cozma. De la inchisoare pe viata la 18 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x