Antena Căutare

OFICIAL: Mihai Stoica a anunțat câte bilete s-au vândut pentru meciul FCSB - Hapoel Beer Sheva. Fanii s-au înghesuit la case în ultimele ore

Spectacolul oferit de formația lui Nicolae Dică atrage fanii la Arena Națională. Dacă marți se părea că meciul FCSB - Hapoel Beer Sheva se va juca cu stadionul aproape gol, fanii roș-albaștrilor au dat peste cap calculele și s-au înghesuit la casele de bilete în ultimele 24 de ore.

Astfel, dacă până marți se vânduseră doar 5000 de bilete și se părea că asistența la meci nu va trece de 15,000, ziua de miercuri a adus o abundență de fani la casele de bilete.

Directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat azi câte bilete s-au vândut l partida din această seară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FCSB se va duela azi cu Hapoel Beer Sheva, în etapa a 4-a a grupelor Europa League. Meciul va începe la ora 22:05 şi un rezultat pozitiv îi poate trimite pe roș-albaștri în primăvara Europa League.

Înainte de acest meci, clubul FCSB a emis un comunicat extrem de important pentru fanii care vor merge la meci:

”FC Steaua Bucuresti le aduce la cunostinta suporterilor mai multe informatii importante legate de partida din aceasta seara cu Hapoel Beer Sheva FC, din grupele UEFA Europa League, care va incepe la 22:05:

- stadionul va fi acoperit!
- casele vor fi deschise pana la inceputul partidei!
- accesul spectatorilor se va face incepand cu ora 19:30
- programul RATB va fi prelungit cu o ora dupa incheierea partidei!
- spectatorii sunt rugati sa nu vina la stadion cu obiecte interzise prin lege: umbrele, brichete, bagaje, aparate foto profesionale, camere video, etc.
” se arată în comunicat.

Continuă ”tradiția” la FCSB! Gigi Becali a anunțat echipa de start pregătită de Dică pentru meciul cu Beer Sheva. Surpri... FCSB - Hapoel Beer Sheva 1-1! Dezavantajați, dar calificați. Elevii lui Dică se califică în primăvara Europa League după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x