Antena Căutare

Transferul lui Marius Niculae la Sporting Lisabona a intrat in impas

Sporting Lisabona a anuntat pe site-ul oficial ca s-a inteles cu Vaslui pentru transferul lui Marius Niculae. "Sageata" si-a luat ramas bun de la colegi si a plecat in Portugalia pentru a semna contractul cu "leii".

UPDATE 15:25 / "Sezonul este cuprins intre perioada primului joc oficial din campionatul unei ligi si tine pana la ultimul joc din acelasi campionat. Asta este trecut in Regulamentul International de Transferuri. Vorbim de doua lucruri diferite: sezon si an competitional. Primul include meciurile din campionatul unei tari", a fost reactia FRF, oferita de Dumitru Mihalache.

UPDATE 15:15 / Sporting Lisabona a anuntat ca asteapta o decizie din partea Federatiei Romane de Fotbal pentru a clarifica daca jocul din SuperCupa intra in calendarul din acest an fotbalistic.

UPDATE 15:05 / Transferul lui Marius Niculae la Sporting Lisabona ar putea pica! Atacantul a evoluat deja pentru doua echipe in acest sezon, iar o mutare in Portugalia s-ar putea face abia in vara. Niculae a jucat 45 de minute in Supercupa dintre Dinamo si CFR Cluj, iar apoi s-a transferat la FC Vaslui. Ambele perioade sunt din acelasi calendar competitional.

Sporting Lisabona a confirmat transferul lui Marius Niculae! Atacantul in varsta de 31 de ani a semnat un contract valabil pe o perioada de un an si jumatate cu formatia portugheza.

Niculae a mai evoluat la Sporting in perioada 2001-2005, dar accidentarile l-au fortat sa-i paraseasca pe alb-verzi. Portughezii traverseaza o perioada proasta in campionat, ocupand locul noua, la cinci puncte de prima pozitie retrogradabila.

"Niculae revine pe Alvalade, locul unde a fost mereu indragit de suporterii nostri", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al celor de la Sporting.

VIDEO: Zboara, fundasule, zboara! Isi salveaza echipa cu o interventie extraordinara... S-a antrenat cu Arsenal, dar a ales Franta! Beckham a semnat cu PSG...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x