Căutare Live

Olăroiu pune antrenorul la Real Madrid! Fabio Cannavaro vine să-l ajute pe Ancelotti

A evoluat la Real Madrid între 2006 şi 2009, iar acum se poate întoarce pe Bernabeu! Fostul Balon de Aur negociază chiar în aceste zile mutarea

A evoluat la Real Madrid între 2006 şi 2009, iar acum se poate întoarce pe Bernabeu! Fostul Balon de Aur negociază chiar în aceste zile mutarea şi, în cazul în care totul va merge conform planului, Fabio va deveni noul antrenor secund al lui Carlo Ancelotti.

În prezent, italianul este asistentul lui Cosmin Olăroiu la Al Ahli, dar este văzut de oficialii "galacticilor" drept soluţia perfectă pentru înlocuirea lui Zinedine Zidane, devenit "principal" la echipa a doua a Realului.

  • 94 de partide a jucat, în trei sezoane, Cannavaro pentru Real Madrid.
  • 1 gol a marcat fundaşul în tricoul blanco.
26 iunie 1906: Primul GRAND PRIX din istorie!... Cum poți să te superi pe așa o BUNĂCIUNE? Bomba sexy a Braziliei e la cuțite cu Neymar...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri