Căutare Live

Oliver Kahn a fost inclus în Comitetul Executiv al clubului Bayern Munchen şi va prelua conducerea grupării în 2021

Clubul Bayern Munchen, a anunţat, vineri, că Oliver Kahn a fost inclus în Comitetul Executiv al grupării, el semnând un contract valabil cinci ani, de la 1 ianuarie 2020.

Clubul Bayern Munchen, a anunţat, vineri, că Oliver Kahn a fost inclus în Comitetul Executiv al grupării, el semnând un contract valabil cinci ani, de la 1 ianuarie 2020.

Iniţial, Kahn va fi membru al comitetului. “Atunci când contractul lui Karl-Heinz Rummenigge va expira, la 31 decembrie 2021, Oliver Kahn va deveni preşedinte şi CEO”, se arată pe site-ul clubului bavarez.

“Gândindu-ne la viitor, suntem convinşi că Oliver Kahn este soluţia perfecta pentru poziţia de CEO al FC Bayern Munchen AG. Oliver a fost un jucător important pentru clubul nostru. A fost mulţi ani căpitanul FC Bayern şi al naţionalei Germaniei, a câştigat aproape toate trofeele posibile şi a fost mereu un deschizător de drumuri, prin dăruirea sa. Ştie totul despre fotbal, despre business şi are AND-ul FC Bayern. Suntem convinşi că Oliver Kahn este omul potrivit ca să o conducă pe Bayern în viitor”, a declarat Uli Hoeness, preşedintele consiliului de supraveghere al FC Bayern.

În vârstă de 49 de ani, Kahn a jucat la Bayern între 1994 şi 2008, după ce a mai evoluat la Karlsruher SC. La echipa naţională, el a apărat poarta Germaniei de 86 de ori.

Sursa : news.ro

Bancu, Cicâldău, Bordeianu, Deac şi Păun, convocaţi de Contra pentru meciurile cu Spania şi Malta... Lotul Spaniei pentru meciurile cu România şi Insulele Feroe...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x