Antena Căutare

Oltchim - Toulon 28-19/ Valcencele, la prima victorie in Liga Campionilor

Oltchim a obtinut primul succes din actuala editie a Ligii Campionilor, valcencele trecand fara prea mari emotii, scor 28-19, de Toulon.




Repriza secunda a inceput sub dominatia celor de la Oltchim. Vilcencele au profitat de greselile din atac ale jucatoarelor de la Toulon si au marcat trei goluri consecutive, desprinzindu-se la noua goluri, 18-9. Frantuzoaicele au incercat sa ramina in joc, au inscris de doua ori fara sa primeasca nici un gol, insa nu au reusit sa se apropie de tabela de marcaj. La jumatatea reprizei, dupa o evolutie foarte buna in atac, Oltchim mareste avantajul la zece goluri, 21-11.

Multiplele greseli din atac si paradele Paulei Ungureanu au facut ca diferenta de scor sa nu se mai micsoreze semnificativ. Fie ca au marcat pe contraatac, fie din atac pozitional, Gatzel, Elisei sau Vizitiu si-au facut datoria in atac. Desi nu au mai fortat, elevele lui Istvan Kovacs au stiut cum sa-si pastreze avantajul, impunindu-se cu 28-19.

Cea mai buna marcatoarea de la Oltchim a fost Valentina Ardean Elisei, cu 7 goluri, fiind urmata de Cristina Neagu si Ionela Stanca, cu cite 6 reusite.

VEZI AICI DESFASURAREA PARTIDEI

JoJo Dan aduce prima victorie romaneasca: KO in runda 4... Dinamo - Steaua 2-1/ Cainii se impun in "Derby de Romania"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x