Antena Căutare

Omagiu sfâșietor adus lui Davide Astori de către colegul său de la Fiorentina, Riccardo Saponara: ”Căpitanul meu, întoarce-te din camera aia blestemată!”

Lumea fotbalului european a rămas, începând din blestemata seară de sâmbătă spre duminică, fără un fotbalist exemplar, Davide Astori. Căpitanul celor de la Fiorentina nu s-a mai trezit duminică dimineața, lăsând în urmă o durere imensă în sânul echipei sale. Omagiile pentru Davide au curs râuri începând de duminică. Au venit din toate colțurile planetei.

Mesajul cel mai emoționant și sfâșietor a venit din interiorul celor de la Fiorentina. Riccardo Saponara, fostul coleg al lui Davide Astori de la clubul toscan este pur și simplu devastat de decesul căpitanului său. Fotbalistul de 26 de ani a publicat pe contul său de Instagram un mesaj sfâșietor.

”Căpitane, căpitanul meu. De ce nu ai venit la micul dejun cu noi toţi? De ce nu ţi-ai luat încălţămintea din faţa camerei lui Marco şi să vii să bei ca de obicei un suc de portocale?

Acum ni se va spune că viața merge înainte, că trebuie privit în viitor şi va trebui să continuăm, însă ce aromă va avea absenţa ta? Cine va mai veni la cantină dimineaţa să încălzească locul cu zâmbetul tău? Cine ne va mai întreba cu curiozitate ce am făcut cu o seară înainte pentru a se amuza? Cine îi va încuraja pe tineri şi îi va responsabiliza pe cei mai experimentaţi?

Cine va forma un cerc pentru jocul din două atingeri şi cine îl va demola pe Marco (portarul Sportiellor) pe Play Station? Cine va mai paria pe câştigător la Masterchef, pe restaurantele din Florenţa, pe show-uri TV şi jocuri? Cine mă va mai sprijini după un exerciţiu istovitor?

Întoarce-te, trebuie să termini de văzut "La La Land" pentru a-l analiza aşa cum o faci cu fiecare film. Întoarce-te în Florenţa, te aşteaptă să-ţi prelungeşti contractul care recunoaşte lucrurile bune şi pozitive pe care ni le oferi zilnic fiecăruia dintre noi. Ieşi din acea cameră blestemată, te aşteptăm mâine la antrenamente.

În viaţă există oameni pe care îi cunoşti şi nu te <ating>, iar apoi îl ai pe Davide care imediat cum am intrat în încăpere mi-a spus simplu: <Bine ai venit în Florenţa, Ricky>. Indiferent unde eşti, continuă să ne aperi uşa şi, din spate, să ne luminezi. Off, căpitane, căpitanul meu. Pentru totdeauna căpitanul meu”, a scris Saponara

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Davide Astori (31 de ani) a murit în camera de hotel înainte de meciul Udinese - Fiorentina. Căpitanul Fiorentinei se pregătea să-şi prelungească înţelegerea cu echipa din Florenţa. Acum, familia, fanii şi jucătorii Fiorentinei vor merge să-l conducă, joi, pe ultimul drum.

Simona Halep, tablou infernal la Indian Wells! Ce adversare i-au ieșit în cale liderului WTA la primul turneu de la reve... VIDEO: Gabi Tamaș lovește din nou în Israel! Gol fabulos marcat de român în meciul cu Maccabi Haifa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x