Căutare Live

Organizatorii JO de la Tokyo au primit torţa olimpică la Atena

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au primit, joi, torţa olimpică în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Atena, relatează Reuters.

Evenimentul de la stadionul Panathenaic s-a desfăşurat fără spectatori, din cauza pandemiei Covid-19. Torţa a fost primită în numele organizatorilor japonezi de Naoko Imoto.

În Japonia, torţa va sosi vineri, iar la 26 martie ar urma să îşi înceapă periplul pe teritoriul ţării organizatoare.

Jocurile Olimpice sunt programate în perioada 24 iulie – 9 august.

Săptămâna trecută, un periplu al torţei în Grecia, care ar fi trebuit să dureze şase zile, a fost anulat, ţara fiind afectată puternic de coronavirus.

Din cauza Covid-19 au murit până în prezent 8.700 de oameni în întreaga lume. Au fost infectate peste 200.000 de persoane.

Sursa : news.ro

Gianluigi Buffon, aflat în izolare, spune că nu se gândeşte la retragere... Eugenie Bouchard regretă că nu are un iubit în această perioadă de izolare...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri