Antena Căutare

Osasuna - Barcelona 3-2 / S-a terminat campionatul in Spania?

Barcelona s-a congelat in frigul de la Pamplona, ramanad la 7 puncte in spatele lui Real dupa infrangerea in fata Osasunei. Daca albii inving duminica pe Levante, ecartul intre cele doua formatii va fi de 10 puncte.

E greu de crezut ca un sarb poate fi omul meciului intr-o partida in care pe teren se afla patru campioni mondiali in exercitiu Pique, Puyol, Pedro si Fabregas, la care se adauga Messi castigatorul a trei baloane de aur

Totusi, Dejan Lekic a demonstrat ca se poate chiar intr-un meci impotriva Barcelonei. Mai intai a deschis scorul din pasa cu calcaiul a lui Raul Garcia, apoi a reusit dubla dupa o centrare de pe dreapta a lui Cejudo.

Alexis Sanchez a redus din handicap in repriza secunda si se parea ca acesta e semnalul revenirii catalanilor. Insa Lekic nu-si incheiase recitalul. Sarbul i-a pasat lui Nino care i-a centrat pentru 3-1 lui Raul Garcia. Apoi Dejan i-a lasat locul lui Ibrahima Balde pentru a fi ovationat de intregul stadion Reyno de Navarra.

La cealalta poarta, Tello facea 3-2, dar acesta avea sa ramana scorul final. La Pamplona, desi nu e cursa de tauri, sarbatoarea poate incepe. Undeva mai in Sud-Est, la Barcelona, lumea se intreaba daca nu cumva lupta pentru titlu s-a incheiat. In cazul in care Madridul lui Mourinho invinge duminica pe Levante se distanteaza la 10 puncte.

Foto: Intact Images / EPA

Dinamo, preluata de arabi?... Ghana - Mali 0-2 / Diabate aduce bronzul pentru echipa lui Giresse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x