Antena Căutare

Otelul - Dinamo 1-1 / Criza continua

Echipa lui Liviu Ciobotariu nu a putut profita de pasul gresit al CFR-ului si a ramas la 2 puncte in spatele ardelenilor.

Inaintea meciului, Cristi Borcea avea o premonitie deloc optimista: la Galati urma sa-l arbitreze Istvan Kovacs, arbitrul "ce nu da niciodata penalty pentru Dinamo" conform spuselor actionarului.

In fieful campioanei, Dinamo a ajuns la al treilea meci fara victorie in campionat, remizand, 1-1 cu Otelul Galati. Iorga a deschis scorul pentru echipa ce in urma cu cateva luni se batea cu Manchester United si Benfica in Liga Campionilor, iar Marius Niculae a egalat pentru cei ce se pregatesc inca din 2002 sa ajunga acolo.

Sageata avea sa fie eliminat de centralul din Carei inainte de pauza, starnind mania dinamovistilor. Kovacs a considerat ca atacantul l-a lovit cu intentie pe Sarghi la o faza in coltul terenului si l-a trimis mai devreme la cabine pe fostul practicant de judo.

Ciobotariu a fortat cu Alex Curtean insa decisiv avea sa fie Danciulescu, cel care a fost faultat in careu de Sergiu Costin si a obtinut penalty-ul. Lovitura de pedeapsa a fost insa ratata de Catalin Munteanu, care a trimis pe langa poarta.

Dinamo ramane pe 2, cu 45 de puncte, la doua in spatele CFR-ului. In cazul in care Steaua invinge la Targu Mures, va veni la un singur punct in spatele cainilor.

Foto: gsp.ro

Manchester City revine la un punct in spatele lui United. Vezi rezultatele din Anglia!... Surprize de proportii in Cupa Frantei: favoritele eliminate de anonime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x