Antena Căutare

Otelul Galati - Rapid 2-0/ Giulestenii, mielusei in deplasare

Otelul Galati s-a impus cu scorul de 2-0, pe teren propriu, in fata Rapidului, intr-un meci din cadrul ultimei etape a turului Ligii 1. Golurile formatiei antrenate de Dorinel Munteanu au fost inscrise de Antal (28) si Iorga(64).


Galatenii au deschis scorul in minutul 28, prin Antal, in urma unui corner pe care rapidistii l-au balbait. Mijlocasul campioanei l-a invins pe Coman cu un sut de la 12 metri.

Scenariul din prima repriza s-a repetat si in partea secunda. De aceasta data, marcator a fost Iorga, in minutul 64, dupa o centrare a lui Antal.

Giulestenii se intorc fara puncte de pe malul Dunarii si situatia e tot mai tensionata la Rapid, care a ajuns la doua infrangeri consecutive in deplasare.

In urma acestui rezultat, Otelul face 28 de puncte si urca pe locul 6 in clasamentul Ligii 1, in timp ce Rapid ramane pe locul 3, cu 34 de puncte.

Au evoluat echipele:

Otelul: Grahovac - Rapa, Perendija, Ljubinkovic, Salageanu - Giurgiu, Neagu - Antal, Filip (Paraschiv '81), Iorga (Viglianti '89) - Pena (Punosevac '90+4.
Antrenor: Dorinel Munteanu.

Rapid: Coman - Cretu (Duarte '32), M. Antonio, Burca, Bozovic - Teixeira (Sburlea '71), Grigore, Grigorie - Roman (Surdu '40), Pancu, Deac.

Astra - Dinamo 0-0/ "Alb-rosii" au terminat turul pe primul loc... Serie A: Bologna - Milan 2-2/ Udinese, lider provizoriu. Vezi rezultatele din etapa 15!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x