Antena Căutare

Otelul Galati - Steaua Bucuresti 1 - 0 / Galatenii, la prima Supercupa din istorie!

Otelul Galati a inceput sezonul cu un nou trofeu, reusind sa castige in premiera SuperCupa Romaniei, dupa 1-0 cu Steaua Bucuresti.

Impulsionati de prezenta galateanului Lucian Bute la meci, otelarii au inceput meciul in forta si au deschis scorul inca din minutul 14, pastrand rezultatul pana la final si primind medaliile din partea campionului mondial IBF.

Galatenii au mai inscris si in minutul 11, insa golul din lovitura libera al lui Salageanu a fost anulat pentru ofsaid la Paraschiv. Nu au trecut insa decat trei minute pana cand campionii au putut sa se bucure pe deplin, Laurentiu Bus marcand superb cu un sut la coltul lung, dupa o actiune personala.

Otelul a controlat tactic jocul si a fost in situatia de a se desprinde pe tabela de marcaj, in timp ce Steaua nu a reusit nici dupa pauza sa puna in real pericol poarta galateana. Prima ocazie a ros-albastrilor a venit in minutul 64.


sursa: Antena3.ro

foto: Gsp.ro

Red Bull Romaniacs - 176 de rideri, la startul celui mai dificil raliu din lume... SOC! Argentina, gazda Copei America, eliminata in sferturi de finala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x