Antena Căutare

PAOK Salonic a fost depunctată în campionatul Greciei

PAOK Salonic, fosta echipă antrenată de Răzvan Lucescu, a fost penalizată cu şapte puncte, din cauza faptul că patronul Ivan Savvidis este acţionar, printr-un interpus, şi la altă grupare din campionatul grec, Xanthi, informează AFP. Xanthi a primit o penalizare de 12 puncte.

Cele două cluburi pot face apel la această decizie a ligii din Grecia.

În decembrie 2019, clubul rival Olympiacos Pireu l-a acuzat pe Savvidis, proprietarul lui PAOK, că deţine acţiuni la Xanthi, printr-un membru al familiei sale, practică neregulamentară, pasibilă de retrogradare.

Savvidis a acuzat, la rândul său, un caz fabricat împotriva echipei lui. Acest scandal a făcut ca gruvernul grec, împărţit între doi preşedinţi puternici şi "sulfuroşi", să intervină pentru a "îndulci" sancţiunile.

În urma penalizării, PAOK rămâne pe locul doi, cu 52 de puncte, la mare distanţă de liderul Olympiacos, care a acumulat 66 de puncte, în 26 de etape. Însă AEK, locul 3, se apropie la un punct de formaţia din Salonic.

Penalizarea echipei Xanthi înseamnă coborârea ei de pe locul 9 pe locul 12, cu 18 puncte, în zona retrogradării.

Sursa : news.ro

Mara, despre "racolarea" lui Bălgrădean: E posibil să nu fi acţionat exact în limitele moralităţii. Promitem c... Octavian Bellu şi Mariana Bitang, printre persoanele propuse pentru funcţia de preşedinte al FR Gimnastică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x