Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Parteneriat anunţat de FR Handbal: campionatul naţional feminin se numeşte acum Liga Florilor MOL

Federaţia Română de Handbal a anunţat, vineri, un parteneriat cu MOL România, care vizează campionatul naţional feminin. Conform înţelegerii, campionatul se numeşte acum Liga Florilor MOL.

Preşedintele federaţiei, Alexandru Dedu, a declarat că valoarea contractului este de 200.000 de euro. Contractul este valabil până la 31 decembrie.

“Un parteneriat care încununează un drum început acum vreo cinci ani, în care handbalul românesc a fost desfăcut în diferite produse, echipele naţionale, campionatele naţionale, Cupa României, supercupa, produse care au fost branduite, marketate, crescute şi prezentate ca nişte valori ale sportului românesc actual. În momentul de faţă, un produs premium al federaţiei de handbal, liga naţională feminină, Liga Florilor, încheie un parteneriat puternic cu o multinaţională căreia îi mulţumim că se află lângă noi. Sper din suflet să fie un cap de pod al relaţiei noastre (...) Am avut un Consiliu de Administraţie care a validat acest contract şi deja s-a stabilit ca suma de 135.000 de euro să plece către echipe. Jumătate se vor plăti acum, iar cealaltă jumătate în septembrie, pentru că vor fi două echipe care retrogradează, două echipe care urcă", a spus Dedu.

“Suntem onoraţi să devenim partener strategic al Ligii Florilor, care din acest sezon se va numi Liga Florilor MOL. Sunt convinsă că acesta va fi doar începutul unei colaborări extrem de fructuoase”, a afirmat şi Camelia Ene, CEO şi Country Chairman MOL România.

Sursa : news.ro

Recomandari