Antena Căutare

Pas mare spre promovare pentru Petrolul

Ploiestenii au invins acasa pe Alro Slatina si au devenit liderii seriei Vest

Partida de la Strejnic se anunta una echilibrata, mai ales ca se infruntau doua echipe ce aveau acelasi obiectiv declarat. Pe teren insa, experienta jucatorilor lui Vivi Rachita a facut diferenta in favoarea gazarilor, care au ajuns la a treia victorie consecutiva, dupa ce in etapele anterioare au invins pe UTA si FC Arges.

Scorul a fost deschis de Oprita cand trecusera 20 de minute de la primul fluier al arbitrului bucurestean Dragos Istrate. Fostul stelist l-a pierdut pe drum pe fundasul oltean Pasare si a sutat fara sperante pentru Tataru din interiorul careului: 1-0 si martienii erau in grafic. Replica celor de pe malul Oltului a venit tarziu, in ultimele 5 minute ale primei reprize, dar portarul ploiestean nu a avut nici o emotie la ocaziile lui Precup, Dulcea si Ene.

Certati de Papura la vestiare, slatinenii au inceput mitanul secund in atac si puteau chiar egala la ocazia aceluiasi Dulcea, insa fostul jucator al lui FC Arges nu a reusit sa trimita pe poarta lui Zimmerman desi se afla intr-o pozitie foarte buna.

Daca ieri dadea declaratii despre adevarata sau falsa Steaua si intra in colimatorul lui Gigi, astazi Rachita si-a luat in primire rolul de salvator. L-a introdus pe Garleanu (Cosmin, nu Emil) in locul lui Buhusi, iar mijlocasul a dublat avantajul la prima atingere de balon, profitand de o interventie hazardata a lui Tataru.

Cu un 2-0 obtinut in mai putin de o ora, petrolistii s-au dezlantuit si au obtinut o lovitura de pedeapsa la incursiunea in careu a lui Florentin Dumitru din minutul 79. A executat Oprita dar mingea trimisa de el in urmarirea planoarelor ce decolau de pe aerodromul Strejnic a trecut peste poarta slatineana.

Cu aceasta victorie Petrolul trece pe primul loc al clasamentului, egaland la puncte (40) Bihorul si Sibiul, dar devansandu-le la golaveraj. La 5 lungimi distanta de primele trei clasate se afla Dacia Mioveni, care ar putea recupera din diferenta saptamana urmatoare cand va lua 3 puncte la masa verde in intalnirea cu Silvania Simleul Silvaniei.

foto: gsp

CE de gimnastica: Sandra Izbasa si Diana Chelaru, aur si argint la sol... GALERIE FOTO! Dani Otil, stand inedit la SMAEB 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x