Antena Căutare

Pato si Ronaldinho nu vor fi selectionati la Campionatul mondial din Africa de sud

Selectionerul Braziliei, Carlos Dunga, a declarat ca lista cu jucatorii pe care ii va convoca pentru Africa de Sud este "definitivata", lasand sa se inteleaga ca nu ii va selectiona nici pe Pato, nici pe Ronaldinho. Tehnicianul a facut aceste declaratii dupa victoria cu 2-0 in fata Irlandei, un meci amical disputat la Londra, ultima partida inainte de anuntarea celor 23 de jucatori care vor fi prezenti la CM 2010.




Despre Ronbinho, autor al unui gol si a unei pase care a sfarsit printr-un autogol al irlandezilor, Dunga a spus ca nu pune pret pe informatiile pe care presa la ofera despre viata privata a jucatorului, mai ales ca Robinho "joaca mereu cu multa daruire, iar in acest meci a fost decisiv".

Dunga a fost ironic cind a venit vorba despre statutul de favorita, alaturi de Spania la cistigarea Campionatului Mondial din Africa de Sud: "In cazul nostru, e mereu la fel, singurul lucru pe care trebuie sa-l facem e sa jucam. Dar sint surprins ca sintem considerati favoriti, acum cand, dupa parerea mass-media, toti brazilienii care evolueaza in Europa o fac prost", a spus Dunga, conform marca.com.

gsp.ro
Audierea lui Adrian Mutu s-a incheiat. Verdicul, in cel mult 15 zile!... Steaua, in coborare cu cinci pozitii in ierarhia IFFHS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x