Antena Căutare

Patru stadioane nu pot gazdui meciuri din Liga 1. LPF trebuie sa decida daca amana meciurile

Inspectorul general al Jandarmeriei Romane, general locotenent dr. Olimpiodor Antonescu, a declarat miercuri ca patru stadioane din Liga 1 nu îndeplinesc conditiile de gazduire a meciurilor, conform evaluarii comisiilor abilitate, dar LPF este cea care decide daca partidele vor fi amanate., informeaza Mediafax.

"In vederea inceperii competitiei sportive, au fost constituite comisii mixte formate din reprezentati ai Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), ai directiilor judetene si municipale de sport si ai Jandarmeriei Romane, care au verificat modul in care sunt pregatite arenele sportive in vederea inceperii campionatului de fotbal. Au fost constatate neajunsuri. S-au stabilit termene de remediere, iar un ultim termen este stabilit pentru 23 iulie. Pana la aceasta data toate cluburile organizatoare au obligatia de a remedia deficientele"


Stadioanele care nu intrunesc conditiile unor partide de Liga 1 sunt cele din Targu Mures, Sibiu, Alba Iulia si "Regie" din Bucuresti.

"Cele mai multe probleme au fost intalnite la stadioanele din Targu Mures, Sibiu (isi desfasoara meciurile formatia Gaz Metan Medias), Alba Iulia (unde isi disputa meciurile de pe teren propriu Universitatea Cluj) si pe arena "Regie" din Bucureşti, unde evolueaza formatia Sportul Studentesc. Speram ca in aceste ultime zile pana la inceperea campionatului aceste neajunsuri sa fie eliminate", a completat Olimpiodor Antonescu.

Liga Profesionista de Fotbal este cea care va hotara daca partidele care se disputa pe aceste arene vor fi sau nu amanate in cazul in care organizatorii nu vor pune toate lucrurile la punct.

Adina Meirosu a pierdut un copil... Arbitrajul in cinci: aprobat pentru Liga Campionilor, dar respins pentru Euro2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x