Antena Căutare

Pentru noi ești câștigătoare! România îți mulțumește, Simona!

Chiar dacă a făcut un meci foarte bun, Halep nu a izbutit să treacă de Maria Șarapova. Rusoaica a câștigat un nou turneu de Mare Șlem, în trei seturi, 6-4, 6-7, 6-4.

Chiar dacă a făcut un meci foarte bun, Halep nu a izbutit să treacă de Maria Șarapova. Rusoaica a câștigat un nou turneu de Mare Șlem, în trei seturi, 6-4, 6-7, 6-4.

Simona a jucat exemplar pe tot parcursul acestei competiții. A plecat însă cu șansa a doua în fața Mariei Șarapova, considerată mai experimentată. Rusoica avea deja în palmares patru titluri de Mare Șlem.

Simona Halep a scris astăzi o filă din istoria tenisului mondial. Pentru România este o performanță uriașă. În 1980, Virginia Ruzici ajungea până în finală, după ce cucerise titlul în 1978 şi mai disputase un penultim act în 1976. De asemenea, Florenţa Mihai atinsese finala în 1977 şi cu un an înainte semifinalele.

Pentru Simona urmează alte turnee importante și alte oportunități. Prima șansă o are la Wimbledon, la jumătatea acestei luni. Partea plină a paharului o reprezintă saltul constănțencei, care a ajuns pe locul al treilea WTA, cea mai înaltă poziție ocupată vreodată de o jucătoare de tenis din România.

Citește și: Primele declarații ale româncei, după finala de la Roland Garros: "Mulțumesc tuturor românilor!"

Ultimele declarații ale Simonei Halep, cu doar câteva minute înainte de începerea meciului!... Rusoaica Maria Șarapova își trece în palmares încă un titlu de Mare Șlem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x