Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Percheziţii acasă la Dumitru Dragomir şi la sediul LPF! Prejudiciu: TREI milioane de euro

Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lîngă Tribunalul Bucureşti şi cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, face 11 percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi pune în aplicare şapte mandate de aducere pe linia combaterii infracţiunilor de delapidare şi spălare de bani

Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lîngă Tribunalul Bucureşti şi cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, face 11 percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi pune în aplicare şapte mandate de aducere pe linia combaterii infracţiunilor de delapidare şi spălare de bani.

Conform gsp.ro, oamenii legii s-au prezentat atât la domiciliul lui Dumitru Dragomir cât şi la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. Procurorii DNA au cerut Gazetei în urmă cu o săptămînă articolele apărute în ediţie tipărită în legătură cu firma care a luat un comision de 2,25 de milioane de euro de la Ligă pentru vînzarea drepturilor TV.

Dragomir urmează să fie condus la sediul Poliţiei Capitalei, acolo unde va da explicaţii în faţa procurorilor. Alţi şase oameni de fotbal urmează să dea declaraţii în acelaşi caz.

Recomandari