Live acum
Prime Time 20:30Burlacul

Performanță de excepție pentru Budescu. Mijlocașul FCSB, nominalizat de UEFA la titlul de ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League

UPDATE: Răsturnare de situație! Cu două ore înainte de finalul încheierii voturilor, Constantin Budescu este lider în topul pentru ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League, cu 37% din voturi. El este urmat de Kokorin cu 28% și Andre Silva cu 22%. (Puteți vota AICI)

Autor al unei duble în meciul cu Viktoria Plzen, mijlocașul ofensiv al celor de la FCSB, Constantin Budescu, a intrat și în ”atenția” celor de la UEFA. Site-ul forului fotbalistic european l-a nominalizat pe român pentru titlul de ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League.

În acest top, Budescu are concurenți de 5 stele, precum Alexis Sanchez (Arsenal), Andre Silva (AC Milan), Memphis Depay (Lyon) sau Aleksandr Kokorin (Zenit St. Petersburg).

Îna acest moment, Budescu ocupă un onorant loc 3 pe clasamentul live, cu 8% din voturi. Lider este Andre Silva, cu o majoritate confortabilă de 54%, urmat de Kokorin cu 22%.

Recomandari