Antena Căutare

Petrolul - Steaua 1-2 / Ros-albastrii raman lideri in Liga 1

Steaua a demonstrat ca este una din marile favorite la castigarea titlului din Liga 1. Formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf a intors scorul de la 1-0(Bokila 38’), prin reusitele lui Nikolici (45') si Latovlevici (65') si isi consolideaza prima pozitie in clasament.

Pe un stadion "Ilie Oana" arhiplin, ploiestenii au inceput excelent meciul si au irosit doua ocazii in primele zece minute. Hamza si Marinescu nu l-au putut invinge pe Tatarusanu.

Jucatorii lui Reghecampf au avut si ei o mare sansa la jumatatea primei reprize. Rusescu nu a putut trimite minge in poarta goala. Gazdele au deschis scorul in minutul 38. Bokila a marcat dupa assistul lui Cristescu.

La pauza s-a intrat insa la egalitate. Bornescu a respins la incursiunea lui Chipciu, iar Nikolici a reluat balonul in plasa. In debutul partii secunde, Tanase putea face 2-1, din lovitura libera.

Ros-albastrii au trecut in avantaj in minutul 65. Bourceanu a centrat de pe partea dreapta, iar Latovlevici a reluat cu capul peste Bornescu.

In minutul 81, Suzkala a gafat incredibil. Bokila trimite in careu pentru Hamza, ramas singur cu Tatarusanu, dar acesta trage peste poarta.

In urma acestui succes, Steaua isi pastreaza pozitia de lider in Liga 1, avand 25 de puncte, cu trei mai mult decat Pandurii, formatie care are un meci mai putin disputat. De cealalta parte, Petrolul ramane pe locul noua, cu 13 puncte dupa 10 runde.

Au evoluat echipele:

Petrolul Ploiesti
: Bornescu - Achim, Galamaz, Geraldo, Guilherme - L. Marinescu (Grozav '70), Boudjemaa - Oprita (Hoban '62), M. Cristescu (Ad. Cristea '51), Hamza - Bokila. Antrenor: Mircea Rednic.

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii (Prepelita '52) - Chipciu, Rusescu (Filip '79), Cr. Tanase (Ad. Popa '69) - Nikolici. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

foto: gsp.ro

12 ani fara "unicul capitan"! Liderul alb-rosilor va purta o banderola cu chipul lui Catalin Hildan la meciul ... Intra sa vezi cum se marcheaza un gol de pe alta planeta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x