Antena Căutare

Pierdere uriașă pentru FCSB înainte de returul cu Rapid Viena din play-offul Europa League! Bălgrădean, OUT

FCSB - Rapid Viena, meci din returul play-off-ului Europa League, programat joi, 30 august, de la ora 21:30, reprezintă cartea financiară jucată de Gigi Becali în acest sezon. Cu o zi înainte de finala sezonului, FCSB a primit o lovitură teribilă: Bălgrădean e out pentru returul cu Rapid! 

FCSB - Rapid Viena, meci din returul play-off-ului Europa League, programat joi, 30 august, de la ora 21:30, reprezintă cartea financiară jucată de Gigi Becali în acest sezon. Cu o zi înainte de finala sezonului, FCSB a primit o lovitură teribilă: Bălgrădean e out pentru returul cu Rapid!

După accidentarea lui Momcilovici, Nicolae Dică are acum o problemă de lot pe care nu și-o dorea deloc la returul cu Rapid Viena. Titularul postului de portar, Cristi Bălgrădean (30 de ani), accidentat în meciul cu FC Viitorul, scor 1-4, a lipsit de la antrenamentul oficial, ceea ce înseamnă că a ieșit din calcule pentru partida de joi seară.

Absența lui Bălgrădean este cauzată de accidentarea suferită de în partida de campionat cu Viitorul Constanţa. Dică a confirmat, astăzi, în conferinţa de presă premergătoare meciului, că fostul portar de la Craiova şi Dinamo nu va apăra cu Rapid Viena.

”Sper să nu conteze absenţa lui Bălgrădean. Vlad a intrat foarte bine în meciul cu Viitorul, are un caracter foarte puternic, avem încredere în el şi cu siguranţă va face un meci mare. Îl avem pe Vlad în poartă şi sperăm ca el să nu aibă nicio problemă în timpul celor 90 de minute.” a spus Dică azi.

Ultima prezență a lui Andrei Vlad în cupele europene pentru FCSB e una de tristă amintire. Puștiul de 19 ani a încasat 5 goluri în returul cu Lazio din 16-imile Europa League.

Rezerva lui Vlad de mâine va fi Valentin Slabu (17 ani), rezervă la FCSB II.

Echipa de start a FCSB cu Rapid Viena:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scandal monstru între doi dinamoviști! Cornel Dinu, acuzații grave către un fost antrenor de la Dinamo: ”Ai luat bani de... CFR Cluj - Dudelange, play-off Europa League, ora 20:00. Campioana caută să mai șteargă din rușinea meciului tur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x